
När jag öppnar skafferiet blir min första syn -
VUXENVÄLLING. Hallå? Jag har nu i eftermiddags fått det tydligt förklarat att detta är "the new thing" - jag fattar ingenting... När man är stressad och hungrig gör detta tydligen susen och är ett perfekt substitut till vanlig husmanskost!? Återigen spinner jag vidare på föregående inlägg när jag frågar mig själv "vart är vi på väg egentligen?". Att vi inte "hinner" laga mat är inget nytt - nu har man dock tagit snabbmaten, en sushi på Hemköp, till en ny nivå. Man har välling med sig till jobbet! Färger, smaker, konsistenser, synintryck, tuggmotstånd - allt är som bortblåst! För en tid sedan såg jag på Filip och Fredriks underbara program "Boston Tea Party" där de undersökte framtidens matutsikter. Deras teori var att framtidens föda till stor del kommer att baseras på smoothis av olika slag. En färdigmixad "Spagetti Bolognese och röd vin eller Big Mac &Co med stor cola". Jag tror de har rätt. En ruskig tanke men vad ska man tänka när "Nestlé vuxenvällning, osockrad med extra fullkorn" studsar upp en i fejan när man rycker tag i skafferiskåpet? Det går utför mina vänner, utför!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar